Balíček: GDPR / Ochrana osobných údajov II.


Vydavateľ

Typ produktu
Tlačená kniha

Výhodný balíček obsahuje 3 mimoriadne hodnotné a v praxi využiteľné publikácie, ktoré ocenia nielen podnikateľské subjekty, zamestnávatelia, zástupcovia zamestnancov, personalisti, právnici a všetci, ktorí s ochranou osobných údajov prichádzajú do kontaktu, ale aj skupina čitateľov, ktorá má o túto oblasť právneho poriadku záujem.

GDPR v pracovnoprávnej praxi. Ako byť v súlade s nariadením o ochrane osobných údajov
Publikácia sa zameriava na najčastejšie sa opakujúce nedostatky aplikácie nariadenia GDPR v podmienkach Slovenskej republiky. Prostredníctvom praktických riešení ponúka návod, ako zosúladiť interné procesy a dokumentáciu s pracovnoprávnymi predpismi Slovenskej republiky a nariadením GDPR. Tematické zameranie publikácie, ako aj forma jej spracovania sú zárukou jej využiteľnosti v praxi, čo ju predurčuje stať sa kvalitnou pomôckou pre široké spektrum cieľových skupín, ktoré prichádzajú do styku s osobnými údajmi fyzických osôb v rámci individuálnych a kolektívnych pracovnoprávnych vzťahov.

GDPR / Všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov. Zákon o ochrane osobných údajov. Praktický komentár
Nový koncept ochrany práva na súkromie a ochranu osobných údajov vstúpil do platnosti 25. mája 2018 v podobe nariadenia GDPR a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov. Ucelený komentár od renomovaných autorov prináša výklad zložitej problematiky právnej úpravy ochrany osobných údajov. Zrozumiteľné vysvetlenie umocnené príkladmi z praxe poskytuje čitateľovi prípravu na práva a povinnosti v oblasti ochrany súkromia a osobných údajov fyzických osôb.

Vzory zmlúv a podaní - ochrana osobných údajov (GDPR)
Publikácia obsahuje praktické vzorové dokumenty, ktoré zosúlaďujú postupy pri spracúvaní osobných údajov s požiadavkami právnej úpravy spracúvania a ochrany osobných údajov. Predkladané vzorové dokumenty sú koncipované všeobecne v snahe zabezpečiť ich čo najširšie využitie v praxi. Čitateľ ocení predovšetkým prehľadnú štruktúru publikácie, v ktorej sú jednotlivé vzory zmlúv a podaní doplnené stručným komentárom objasňujúcim príslušné základné pojmy, špecifiká, náležitosti, formu a vzťah ku konkrétnym právnym predpisom.

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.