Regulácia ochrany pred legalizáciou príjmov z trestnej činnosti a financovaním terorizmu v korelácii uplatnenia zvýšenej starostlivosti o klienta

Predaj ukončený
  • Dostupné v sieti Martinus
  • Dostupné v sieti Panta Rhei
V predaji
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Predaj ukončený
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH


Vydavateľ

Typ publikácie
monografia

Dátum vydania
5/2022

Väzba
mäkká

Počet strán
180

Rozmery
A5

Typ produktu
Tlačená kniha

Typ produktu
E-kniha

Typ produktu
Tlačená kniha

ISBN
978-80-7676-414-9

ISBN
978-80-7676-415-6

Témou vedeckej monografie "Regulácia ochrany pred legalizáciou príjmov z trestnej činnosti a financovaním terorizmu v korelácii uplatnenia zvýšenej starostlivosti o klienta" je parciálna časť oblasti regulácie ochrany pred legalizáciou príjmov z trestnej činnosti a financovaním terorizmu zameraná na vykonávanie starostlivosti o klienta, s ktorým sa spája existencia faktorov zvýšeného rizika. V obsahu predloženej publikácie autorka hlbšie analyzuje problematiku vykonávania dostatočnej starostlivosti vo vzťahu k vysokorizikovým klientom a s tým súvisiacu aplikáciu opatrení zo strany povinnej osoby za účelom zmiernenia existujúcich rizík legalizácie príjmov z trestnej činnosti a financovania terorizmu. Zároveň osobitná časť vedeckej monografie je venovaná procesu realizácie výkonu dohľadu a kontroly zo strany Finančnej spravodajskej jednotky a Národnej banky Slovenska nad plnením ohlasovacej povinnosti povinnými osobami. Teoretická časť sa tak prelína do existujúcich aplikačných problémov a záverov de lega ferenda. Vedecká monografia tak poskytuje komplexný pohľad na súčasnú reguláciu spôsobu vykonávania opatrení povinnou osobou vo vzťahu k vysokorizikovým klientom, a to tak z pohľadu medzinárodnej, európskej, ako aj vnútroštátnej právnej úpravy.

Vedecká monografia je určená odbornej verejnosti a všetkým osobám, ktoré majú o predmetnú problematiku záujem.

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.