Aktuárska matematika – životné poistenie

Predaj ukončený
Predaj ukončený
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH


Typ publikácie
učebnica

Dátum vydania
1/2012

Počet strán
244

Typ produktu
Tlačená kniha

Typ produktu
E-kniha

ISBN
978-80-8078-514-7

ISBN
978-80-8078-514-7

Cieľom publikácie je ponúknuť modely rôznych produktov životného poistenia, ako sú poistenie pre prípad dožitia sa určitého veku, poistenie pre prípad úmrtia do určitého veku, resp. doživotné poistenie pre prípad úmrtia, tzv. zmiešané poistenie, ktoré zahŕňa v sebe poistenie pre prípad dožitia alebo pre prípad úmrtia, investičné životné poistenie, ale aj dôchodkové poistenie. Dôraz sa kladie aj na dôležitosť tvorby technických rezerv v životnom poistení, na testovanie zisku poisťovne, implicitnú hodnotu poisťovne, zaistenie, úrazové pripoistenia k životnému poisteniu a aj pripoistenie kritických chorôb.

Publikácia je určená predovšetkým študentom, odborníkom z finančnej a poistnej praxe, najmä finančným a poistným poradcom, ako aj manažérom firiem a verejnosti, ktorá má záujem vedieť viac o zmysle, nutnosti a podstate životného poistenia a jeho význame nielen v podmienkach Slovenskej republiky, ale aj v podmienkach Európskej únie a celého sveta.

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.