Balíček - Automobil v podnikaní


Typ produktu
Tlačená kniha

Zvýhodnený balíček obsahuje dve publikácie, ktoré komplexne pokrývajú problematiku používania motorového vozidla v podnikaní. Publikácia „Automobil v podnikaní I“ poskytuje širokospektrálne riešenie majoritných otázok, ktoré rieši každý podnikateľ v súvislosti s používaním motorového vozidla. V jednotlivých kapitolách sú napríklad vysvetlené otázky spojené s obstaraním automobilu, jeho vkladom do obchodného majetku, odpisovaním, prevádzkou, ale aj otázky súvisiace s predajom a vyradením takéhoto automobilu.

Na rozdiel od tejto publikácie má „Automobil v podnikaní II“ užšie zameranie, a to konkrétne na problematiku používania cestných motorových vozidiel (osobných aj nákladných) na pracovné cesty, súkromné cesty a na podnikateľské účely, ako aj na správne poskytovanie cestovných náhrad. Spoločným znakom obidvoch publikácií je spracovanie formou otázok a odpovedí.

Vzhľadom na rôznorodosť spracovaných otázok sú publikácie určené nielen pre podnikateľov – fyzické osoby, ale aj pre spoločníkov obchodných spoločností, zamestnávateľov, zamestnancov, ako aj súkromné osoby prenajímajúce automobil.

Súvisiace produkty

Žiadne súvisiace produkty

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.