Balíček - Komentáre k Zákonu o BOZP a k Zákonu o inšpekcii práce


Typ produktu
Tlačená kniha

Predkladané publikácie prehľadne, formou komentára, podávajú odborný výklad ustanovení zákonov č. 124/2006 Z. z. o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci, resp. č. 125/2006 Z. z. o inšpekcii práce, s orientáciou na ich uplatnenie v praxi, s uvedením príkladov a príslušnej judikatúry v predmetnej oblasti, s odkazmi na súvisiace vnútroštátne predpisy a príslušnú legislatívu EÚ. Sú vhodnou odbornou literatúrou pre pochopenie zámeru zákonodarcu pri tvorbe oboch predpisov, pre nadobudnutie, resp. doplnenie si potrebných vedomostí a znalostí z oblasti inšpekcie práce, resp. bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci, na zabezpečenie ochrany práce a života a zdravia zamestnancov, ako aj na plnenie zákonných predpokladov a povinností zamestnávateľov a zodpovedných zo zákona alebo z poverenia za predmetné oblasti.

Knihy sú určené tak pre právnické profesie, orgány štátnej a verejnej správy, samospráv ako aj pre širokú podnikateľskú verejnosť a študentov príslušných odborov vysokých škôl.

Následné aktualizácie predpisov budú uverejňované pri jednotlivých tituloch na webovej stránke vydavateľa www.wolterskluwer.sk na stiahnutie.

Súvisiace produkty

Žiadne súvisiace produkty

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.