Balíček - Manažment I a III


Typ produktu
Tlačená kniha

Prvá časť trilógie učebníc manažmentu reprezentuje snahu autorov vysvetliť a zdôvodniť význam a postavenie manažmentu, charakterizovať jeho vývoj a naznačiť budúce smerovanie. Uvádza čitateľa do problematiky manažérskej práce, vymedzuje základné manažérske funkcie a vysvetľuje ich aplikáciu v historickom kontexte a v modernom chápaní.

Cieľom vysokoškolskej učebnice Manažment III je prezentovať dva základné modely smerujúce k systémovému prístupu k manažmentu. Prvým je model manažmentu definujúci základné vstupy, výstupy, relácie a spätné väzby v systéme riadenia organizácie. Druhým je holistický model inovačného rozvoja podniku obsahujúci tri prístupy k identifikácii inovačného potenciálu podniku, ktorými sú organizačný audit vedúci k cielenej optimalizácii kritických miest, meranie a hodnotenie výkonnosti organizácie a inovačná aktivita zainteresovaných strán.

V súlade so svojím zameraním a cieľovou skupinou, ktorej sú publikácie určené (vysokoškolskí študenti, učitelia, manažéri, odborná verejnosť), obsahujú jednotlivé kapitoly modelové situácie, prípadové štúdie, názory manažérov z praxe, kontrolné otázky dopĺňajúce a obohacujúce odborný text.

Súvisiace produkty

Žiadne súvisiace produkty

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.