Controlling hotela a reštaurácie

Predaj ukončený
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH


Typ publikácie
monografia

Dátum vydania
1/2006

Počet strán
237

Typ produktu
Tlačená kniha

ISBN
80-8078-098-6

Publikácia s témou výsostne aktuálnou pre podniky cestovného ruchu, ktoré sa potrebujú prezentovať ako konkurencieschopné, ekonomicky životaschopné subjekty tak na domácom, ako aj zahraničnom trhu služieb cestovného ruchu.

Cieľom publikácie je zdôrazniť kvalitu riadenia všetkých procesov, ktorými sa tvorí, ponúka a predáva hotelový produkt a dosahuje ekonomická efektívnosť. Z obsahu publikácie: controlling zásob, nákupu a skladovania potrieb pre prevádzku hotela, controlling cien ubytovania, jedál a nápojov, nákladov, tržieb, rentability, investičnej činnosti a dlhodobého majetku, finančná analýza hotela.

Publikácia je určená pre manažérov v ubytovacích a pohostinských činnostiach, pre študentov študijného odboru cestovný ruch, študentov na hotelových akadémiách a pomaturitného, nadstavbového štúdia podnikania v cestovnom ruchu.

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.