Balíček - Finančný manažment


Typ produktu
Tlačená kniha

Učebnica spolu so zbierkou príkladov predstavujú komplexnú problematiku finančného manažmentu – od jeho obsahu a úloh cez pôsobenie ekonomického okolia, finančnú analýzu vnútorných faktorov a finančné plánovanie až po zdroje kapitálu, finančnú štruktúru podniku. Na záver učebnice je zaradený výkladový slovník odborných výrazov, ktorý umožňuje okamžite sa orientovať vo všetkých dôležitých termínoch (doplnený aj anglickými ekvivalentmi). Každý tematický okruh obsahuje v rámci zbierky príkladov stručný teoreticko-metodický výklad, súbor riešených a neriešených príkladov. Tento prístup k tvorbe zbierky umožňuje zvládnuť problémy aj v individuálnom štúdiu.

Učebnica a zbierka sú svojím obsahom určené predovšetkým pre študentov fakúlt s ekonomickým zameraním, ale poslúžia aj finančným manažérom v podnikovej sfére.

Súvisiace produkty

Žiadne súvisiace produkty

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.