Judikatúra Súdneho dvora EÚ vo veciach verejného obstarávania

ASPI produkt

Kniha je dostupná
v systéme ASPI

Predaj ukončený
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH


Typ publikácie
prehľad judikatúry

Dátum vydania
1/2012

Počet strán
156

Typ produktu
Tlačená kniha

ISBN
978-80-8079-492-8

Predpisy verejného obstarávania upravujú pri zohľadnení rozličných faktorov trhových síl konkrétne postupy, ako čo najracionálnejšie, najtransparentnejšie a najspravodlivejšie zabezpečovať potreby verejného sektora súkromnými silami. Účelom predpisov verejného obstarávania je potom regulácia činností verejných obstarávateľov pri verejnom obstarávaní.

Publikácia predstavuje snahu o výber v praxi najčastejšie využiteľných rozhodnutí Súdneho dvora týkajúcich sa problematiky verejného obstarávania.

Predložené rozhodnutia uvedú čitateľa do problematiky predpisov verejného obstarávania na „európskej úrovni“ a poskytnú mu základný pohľad na problematiku princípov verejného obstarávania, subjektov verejného obstarávania, revíznych konaní a použiteľnosti predpisov verejného obstarávania či problematiku neobvykle nízkej ceny.

Okrem stručného úvodu pri tej-ktorej časti, ktorý poskytne čitateľovi informácie o konkrétnej problematike, rozhodnutia obsahujú predovšetkým krátky pohľad autorov na prínos konkrétneho rozhodnutia pre právnu teóriu a prax venujúcu sa verejnému obstarávaniu, zjednodušený skutkový stav obsahujúci rozhodné okolnosti pre právne posúdenie Súdnym dvorom a samotný výrok Súdneho dvora vo veci samej.

Publikácia je určená širokej odbornej verejnosti, pričom je ideálnym každodenným pomocníkom pre uchádzačov a verejných obstarávateľov. Predložená publikácia napomáha k správnemu eurokonformnému výkladu verejného obstarávania.

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.