K otázkam medzinárodných vzťahov

Ceny sú vrátane DPH


Vydavateľ

Typ publikácie
monografia

Dátum vydania
9/2014

Väzba
tvrdá

Počet strán
366

Typ produktu
Tlačená kniha

ISBN
978–80–8168-072-4

Uvedená zbierka je súborom štúdií a článkov z oblasti medzinárodných vzťahov. Obsahuje širokú škálu príspevkov rôznej kategórie – od článkov charakteru vedeckej štúdie, až po bežnú publicistiku a blogy. Pri každom článku (pokiaľ to bolo možné) je uvedené, kedy a kde bol publikovaný, prípadne je pod ním uvedený komentár autora z pohľadu minulého roka, v ktorom retrospektívne hodnotí článok alebo opisuje okolnosti jeho vzniku.

Ako uvádza samotný autor: „Vlastná vnútorná motivácia zostaviť túto zbierku a tak znova prejsť všetkými materiálmi vyplývala z azda potreby istého ohliadnutia sa za seba. Možno analogicky poslúži aj iným. Veď nezriedka som písal o problémoch, ktoré boli v danom období vnímané ako aktuálne a dokonca občas aj ako pálčivé. Niektoré boli vyriešené, iné sa vytratili prirodzeným plynutím času, no sú aj také, ktoré pretrvali...“

Publikácia je určená pre každého, kto sa zaujíma o problematiku medzinárodných vzťahov, o to, čo sa deje/dialo aj v iných krajinách z dôrazom na politické a historické pozadie, nevynímajúc riešenia konfliktov (či už mierovou cestou, alebo cestou ozbrojeného konfliktu).

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.