Psychológia manipulácie ľudského správania v kontexte rodinnej mediácie

Predaj ukončený
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH


Typ produktu
Seminár

Dátum
03.10.2024

Miesto konania/forma: online prostredníctvom platformy Microsoft Teams

Čas konania: 14.00 – 16.30 hod.

Komu je webinár určený?

Webinár je určený predovšetkým rodinným mediátorom (mediátorom vo všeobecnosti), ktorí sa zaoberajú konfliktnými situáciami v rodinách a chcú sa naučiť rozpoznávať a riešiť psychologickú manipuláciu, no aj sudcom, advokátom so zameraním na rodinné právo, prípadne aj sociálnym pracovníkom, ktorí pracujú s rodinami a chcú sa naučiť rozpoznávať a riešiť psychologickú manipuláciu v rámci ich práce, osobám pracujúcim s dospievajúcimi a mladými dospelými, ktoré sa zaujímajú o psychologickú manipuláciu a jej vplyv na správanie mladých ľudí. V neposlednom rade aj všetkým, ktorí chcú získať vedomosti a nástroje na rozpoznávanie a prevenciu psychologickej manipulácie v rôznych oblastiach svojho života.

Cieľom webinára je:

  1. Poskytnúť účastníkom základné znalosti a porozumenie psychologickej manipulácie.
  2. Identifikovať typické techniky a stratégie psychologickej manipulácie.
  3. Poskytnúť účastníkom nástroje a techniky na rozpoznávanie psychologickej manipulácie a jej prevenciu.
  4. Navrhnúť praktické kroky a stratégie, ktoré môžu účastníci použiť pri práci, aby minimalizovali vplyv psychologickej manipulácie.

Profil lektora:

Mgr. et Mgr. Ondrej Kubík, PhD.

Špičkový slovenský kriminálny psychológ, právnik a bezpečnostný analytik so psychologickým, právnym a bezpečnostným odborným vzdelaním. Expert na vyšetrovaciu a kriminálnu psychológiu, psychologické posudzovanie vierohodnosti, psychológiu propagandy a extrémizmu, a psychológiu informačnej bezpečnosti, okrem toho sa špecializuje aj na trestné právo a kriminalistiku, poznatky ktorých prepája s forenznou psychológiou v aplikačnej praxi. Odbornýkonzultant so zameraním na oblasť psychologického posudzovania vierohodnosti výpovedí svedkov, podozrivých, obvinených a obžalovaných, na účely policajného vyšetrovania a súdneho konania.

Dlhoročnýlektor vzdelávania v oblasti vyšetrovacej a kriminálnej psychológie a psychologického posudzovania vierohodnosti.

Vysokoškolské vzdelanie v oblasti práva a psychológie lektor doplnil absolvovaním prestížneho Fulbrightovho štipendijného programu (Florida International University, USA), Národného štipendijného programu SAIA (New York University, USA) a študijným pobytom na Universität des Saarlandes (Europa-Institut) v Nemecku.

Lektor je autorom mimoriadne úspešnej publikácie „Investigatívna psychológia, 3. vydanie“, ako aj úspešným lektorom webinárov organizovaných Wolters Kluwer SR s. r. o.:

Psychológia manipulácie ľudského správania

Právno-psychologické aspekty posudzovania vierohodnosti svedeckej výpovede

Cena zahŕňa : vstup, videozáznam, potvrdenie o účasti

Uzávierka prihlášok:

1. 10. 2024

Storno podmienky:

Do 1. 10. 2024 – 80 % účastníckeho poplatku

Od 2. 10. 2024 do 3. 10. 2024 – 100 % účastníckeho poplatku

Kontakt pre fakturáciu: sk-sm-eshop@wolterskluwer.com, +421 911 104 150 

Informácie o webinári: sk-sm-marketing@wolterskluwer.com,+421 911 104 151

 

Súvisiace produkty

Žiadne súvisiace produkty

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.