Balíček: BOZP


Vydavateľ

Typ produktu
Tlačená kniha

Tri publikácie z oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci sú určené odbornej verejnosti i laickej verejnosti, predovšetkým zamestnávateľom, odborníkom v oblasti BOZP, bezpečnostným technikom, ale aj výrobným, dodávateľským a distribučným spoločnostiam v oblasti zásobovania touto komoditou.

Druhé, aktualizované vydanie publikácie „Zákon o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci – komentár" ponúka odborný výklad ustanovení zákona č. 124/2006 Z. z. s uvedením príkladov a judikatúry, s odkazmi na súvisiace domáce predpisy a príslušnú legislatívu EÚ. Je vhodnou odbornou literatúrou pre pochopenie zámeru zákonodarcu a pre nadobudnutie, resp. doplnenie si vedomostí a znalostí, na zabezpečenie ochrany práce a života a zdravia zamestnancov, ako aj plnenie zákonných predpokladov a povinností zamestnávateľov a zodpovedných zo zákona alebo z poverenia za BOZP.

Odborná príručka „Ako získať odbornú spôsobilosť na obsluhu určených pracovných prostriedkov" sprehľadňuje súčasný stav a prináša priamočiare odpovede na otázky súvisiace so získaním odbornej spôsobilosti na rôzne typy technických zariadení, ako sú napríklad tlakové zariadenia, plynové zariadenia, elektrické zariadenia, stavebné stroje, zdvíhacie zariadenia. Čitateľ sa dozvie, aké podmienky musí spĺňať na získanie požadovanej odbornej spôsobilosti, ako dlho trvá odborná príprava, kto overuje jeho vedomosti, aký druh dokladu potrebuje na vykonávanie činnosti, dokedy doklad platí a v akom časovom intervale sa vykonáva aktualizačná odborná príprava.

Publikácia „Osobné ochranné pracovné prostriedky" prezentuje ucelený súbor poznatkov z oblasti osobných ochranných pracovných prostriedkov (OOPP), a to z hľadiska povinností zamestnávateľa a zamestnancov ako aj z hľadiska ponuky trhu s OOPP na Slovensku. Prináša prehľad právnej úpravy, typy a druhy najčastejšie používaných OOPP na Slovensku, rady a odporúčania pre postup pri plnení zákonných požiadaviek pri tvorbe predpokladov pre uplatňovanie OOPP na pracoviskách a vytváranie podnikových predpisov pre túto oblasť v rámci BOZP a odporúčania ako správne vyberať, nakupovať, prideľovať a kontrolovať používanie OOPP zamestnancami. V neposlednom rade ponúka terminologický slovník z predmetnej oblasti ako aj prílohy so vzormi podnikových predpisov v rámci platnej legislatívy.

Súvisiace produkty

Žiadne súvisiace produkty

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.