Akcia

Balíček: Daňovníctvo + zbierka

Posledné kusy - neváhajte s objednávkou!
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH


Vydavateľ

Typ produktu
Tlačená kniha

Daňovníctvo + Daňovníctvo zbierka

Ponúkaný balíček kníh sa zameriava na poskytovanie komplexných znalostí o daňovníctve a zároveň na praktickú aplikáciu týchto znalostí prostredníctvom zbierky príkladov.

Daňovníctvo

Autori učebnice čitateľovi postupne odhaľujú podstatu fungovania daňového systému v Slovenskej republiky. Od daňových nástrojov, daňových princípov postupne prechádzajú k vysvetleniu aktuálnej štruktúry daňovej sústavy až po vybrané oblasti týkajúce sa správy daní. Súčasťou každej kapitoly sú aj príklady, prehľady, tabuľky a komparácie využívania nástrojov daňovej politiky štátu v rôznych obdobiach.

Daňovníctvo zbierka

Autori zbierku rozdelili na kapitoly podľa jednotlivých druhov daní. Obsahom každej kapitoly sú teoretické otázky a vzorové i neriešené praktické príklady. V závere každej kapitoly sú uvedené výsledky riešenia príkladov s prípadným komentárom a vysvetlením, ako aj testové otázky z uvedenej problematiky.

Súvisiace produkty

Žiadne súvisiace produkty

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.