Balíček: Repetitórium kriminalistiky a trestného práva

Na sklade - expedujeme ihneď. U vás do 3 prac. dní
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH


Vydavateľ

Typ produktu
Tlačená kniha

Balíček tvoria praktické učebné pomôcky určené nielen študentom právnických fakúlt, ale aj iným záujemcom o trestné právo a súvisiace disciplíny.

Repetitórium kriminalistiky
Repetitórium kriminalistiky predstavuje výsledok snáh autorov priblížiť základné poznatky týkajúce sa kriminalistiky odlišným spôsobom, a to v podobe logického usporiadania do štyridsiatich siedmich nosných hesiel. Ide o druhé, prepracované a doplnené (aktualizované) vydanie tejto učebnej pomôcky. Jednotlivé heslá stručne, výstižne a prehľadným spôsobom približujú najzákladnejšie aktuálne poznatky o jednotlivých kategóriách kriminalistiky tak, aby jednotlivé čiastkové problematiky vytvorili ucelený systém informácií.

Repetitórium trestného práva
Repetitórium trestného práva poskytuje základný prehľad trestného práva hmotného a procesného. Autori zmapovali problematiku trestného práva hmotného a trestného práva procesného a túto zostavili do ucelených celkov viac ako 150 hesiel. Pri jednotlivých heslách použili najmä definovanie pojmov, ich delenie, štruktúru so stručným výkladom a odkazmi na príslušné ustanovenia Trestného zákona a Trestného poriadku v účinnom znení, pričom využili viaceré formy názorného, najmä grafického spracovania. Piate vydanie tejto učebnice reaguje na novelizácie trestných kódexov a prijatie zákona č. 312/2020 Z. z. o výkone rozhodnutia o zaistení majetku a správe zaisteného majetku, pričom vychádza zo stavu právnej úpravy účinnej od 1. januára 2021. Repetitórium má slúžiť pre základnú orientáciu pri náročnom štúdiu trestného práva, resp. pre zopakovanie trestného práva. Ako doplnkovú literatúru ju však môžu využiť aj študenti právnického bakalárskeho a magisterského štúdia či iní záujemcovia o štúdium základov trestného práva.

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.