Dopredaj

Osobné ochranné pracovné prostriedky

Dopredaj - expedujeme ihneď. U vás do 3 prac. dní
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH


Vydavateľ

Typ publikácie
monografia

Dátum vydania
11/2014

Väzba
mäkká

Počet strán
306

Typ produktu
Tlačená kniha

ISBN
978-80-8168-129-5

Predkladaná publikácia prezentuje ucelený súbor poznatkov z oblasti osobných ochranných pracovných prostriedkov (OOPP), a to z hľadiska povinností zamestnávateľa a zamestnancov ako aj z hľadiska ponuky trhu s OOPP na Slovensku. Prináša prehľad súčasnej platnej právnej úpravy, aktuálne typy a druhy najčastejšie používaných OOPP na Slovensku, rady a odporúčania pre postup pri plnení zákonných požiadaviek pri tvorbe predpokladov pre uplatňovanie OOPP na pracoviskách a vytváranie podnikových predpisov pre túto oblasť v rámci BOZP a odporúčania ako správne vyberať, nakupovať, prideľovať a kontrolovať používanie OOPP zamestnancami. V neposlednom rade ponúka terminologický slovník z predmetnej oblasti ako aj prílohy so vzormi podnikových predpisov v rámci platnej legislatívy.

Kniha je určená všetkým, ktorí akoukoľvek formou participujú na vytváraní predpokladov pre realizáciu opatrení pre oblasť BOZP a používanie osobných ochranných pracovných prostriedkov, predovšetkým zamestnávateľom, odborníkom v oblasti BOZP a osobitne OOPP, bezpečnostným technikom, ale aj výrobným, dodávateľským a distribučným spoločnostiam v oblasti zásobovania touto komoditou.

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.