Dopredaj

Ako získať odbornú spôsobilosť na obsluhu určených pracovných prostriedkov

Dopredaj - expedujeme ihneď. U vás do 3 prac. dní
Dopredaj
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Dopredaj - expedujeme ihneď. U vás do 3 prac. dní
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH

Na stiahnutie


Vydavateľ

Autor

Typ publikácie
monografia

Dátum vydania
9/2019

Väzba
mäkká

Počet strán
184

Rozmery
A5 (148x210mm)

Typ produktu
Tlačená kniha

Typ produktu
E-kniha

Typ produktu
Tlačená kniha

ISBN
978-80-571-0099-7

ISBN
978-80-571-0100-0

Obsluha vyhradených technických zariadení kladie na fyzické osoby povinnosť disponovať požadovanou odbornou spôsobilosťou. Vyznať sa v množstve právnych predpisov, ktoré upravujú požiadavky na zamestnancov, ako aj overovanie ich plnenia oprávnenou právnickou osobou, je častokrát veľmi zložité.

Odborná príručka „Ako získať odbornú spôsobilosť na obsluhu určených pracovných prostriedkov" sprehľadňuje súčasný stav a prináša veľmi priamočiare odpovede na otázky súvisiace so získaním odbornej spôsobilosti na rôzne typy technických zariadení, ako sú napríklad tlakové zariadenia, plynové zariadenia, elektrické zariadenia, stavebné stroje, zdvíhacie zariadenia.

Čitateľ sa dozvie, aké podmienky musí spĺňať na získanie požadovanej odbornej spôsobilosti, ako dlho trvá odborná príprava, kto overuje jeho vedomosti, aký druh dokladu potrebuje na vykonávanie činnosti, dokedy doklad platí a v akom časovom intervale sa vykonáva aktualizačná odborná príprava.

Ing. Jozef Mikula, PhD., pri písaní publikácie využil svoje dlhoročné odborné skúsenosti v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a výsledkom jeho snaženia je praktická odborná príručka, ktorá čitateľom umožní rýchlejšiu a jednoduchšiu orientáciu v jednotlivých odborných spôsobilostiach vďaka zrozumiteľnej forme, akou sú informácie spracované.

Publikácia je určená pre fyzické osoby, ktoré obsluhujú vybrané technické zariadenia, pre fyzické osoby, ktoré vykonávajú revízie a odborné prehliadky, ako aj pre právnické osoby, ktoré sú zodpovedné.

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.