Vlastnícka správa spoločnosti (Corporate Governance)

Predaj ukončený
  • Dostupné v sieti Martinus
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH


Edícia
Ekonómia

Typ publikácie
monografia

Dátum vydania
6/2013

Väzba
tvrdá

Počet strán
336

Typ produktu
Tlačená kniha

ISBN
978-80-8078-603-8

Ide o prvú monografiu v Slovenskej republike, ktorá ucelene vysvetľuje teoretické základy správy spoločnosti, a pritom poukazuje na príčiny pozitívnych a negatívnych javov, s ktorými sa čitateľ stretáva v hospodárskej praxi.

Cieľom monografie je podať komplexný, systematický a všestranný pohľad na problematiku správy spoločnosti v kontexte svetovej a domácej teórie a praxe. Osobitnú pozornosť autor venuje oblasti formovania inštitúcií, riadeniu podnikateľských rizík spojených s vlastníckou kontrolou činnosti manažmentu prostredníctvom správnych orgánov a uvádza konkrétne príklady zlyhaní správy spoločnosti.

Monografia poskytuje súhrn poznatkov s odporúčaniami pre širokú odbornú verejnosť v hospodárskej praxi. Je určená predovšetkým vlastníkom podnikov a veľkých spoločností, ako aj členom správnych orgánov a vrcholovému manažmentu.

Súvisiace produkty

Žiadne súvisiace produkty

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.