Balíček - Judikatúra: podielové spoluvlastníctvo, BSM a rodinnoprávne vzťahy


Typ produktu
Tlačená kniha

V publikácii „Judikatúra vo veciach bezpodielového spoluvlastníctva manželov“ čitateľ nájde aktuálnu judikatúru slovenských aj českých súdov vo veciach bezpodielového spoluvlastníctva manželov, týkajúcu sa pomerne aktuálnych problémov vyporiadania obchodného podielu nadobudnutého jedným z manželov za trvania manželstva z majetku patriaceho do bezpodielového spoluvlastníctva manželov, podniku ako predmetu bezpodielového spoluvlastníctva manželov, vyporiadania leasingu, darovania majetku deťom bezpodielových spoluvlastníkov a pod.

Publikácia „Judikatúra vo veciach rodinnoprávnych vzťahov“ mapuje aktuálne rozhodnutia súdov vo veciach majúcich základ v zákone o rodine. Obsahuje publikované aj nepublikované rozhodnutia Najvyššieho súdu SR, ako aj nižších súdov a pre slovenskú právnu prax relevantné rozhodnutia českých súdov.

Publikácia „Judikatúra vo veciach podielového spoluvlastníctva, 2. prepracované a doplnené vydanie“ ponúka desiatky ďalších zaujímavých súdnych rozhodnutí, ktorých závery môžu byť inšpiratívne v každodennej praxi advokáta, vyššieho súdneho úradníka, sudcu alebo notára. Prehľad judikatúry obsahuje publikované aj nepublikované rozhodnutia Najvyššieho súdu Slovenskej republiky, ako aj nižších súdov a pre slovenskú právnu prax relevantné rozhodnutia českých súdov.

Publikácie z toho balíčka sú určené nielen odbornej verejnosti (vyšším súdnym úradníkom, sudcom, advokátom, exekútorom, notárom), ale ocení ich každý, kto chce získať prehľad o rodinnom práve a spoluvlastníckych vzťahov z hľadiska aplikačnej praxe súdov.

Súvisiace produkty

Žiadne súvisiace produkty

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.