Elektronické podnikanie

V predaji
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH


Typ publikácie
skriptum

Dátum vydania
3/2017

Počet strán
150

Typ produktu
E-kniha

ISBN
978-80-225-4295-1

Skriptá Elektronické podnikanie sú vhodné na osvojenie si vedomostí o tom, ako funguje jednotný grafický dizajn v podniku, ako s ním pracovať pri tlačových a prezentačných podnikových materiáloch. Ozrejmuje základy fungovania internetu, emailov a ďalších technológií, bez ktorých by sa moderné podnikanie neobišlo. Vysvetľuje postup tvorby webovej prezentácie firmy pomocou          open-source redakčného systému Wordpress a integruje do  webovej stránky elektronický obchod na predaj tovarov a služieb cez internet.

 Postupy a informácie obsiahnuté v tejto publikácii sú zamerané na ich praktické využitie v podnikovej sfére, kde by pomocou nich mal čitateľ vedieť navrhnúť a vytvoriť plne funkčnú webovú stránku pre organizáciu, ktorá bude obsahovať aj možnosť predaja online. Teoretické vedomosti na druhej strane priblížia, ako fungujú informačné technológie a internet, bez ktorého sa v súčasnosti nedá podnikať.

Súvisiace produkty

Žiadne súvisiace produkty

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.