Právo v přepravě a zasilatelství


Počet strán
36

Periodicita
štvrťročník

Typ produktu
Tlačený časopis

ISSN
2694-5095

Právo v přepravě a zasilatelství ako jediný časopis v Českej republike svojim čitateľom štvrťročne prináša odborné state a články prevažne z oblasti prepravy a zasielateľstva s presahom do iných súvisiacich oborov, ako napr. poisťovníctvo. Cieľom publikovaných príspevkov je poskytnúť čitateľom výklad a analýzu konkrétnych problematických a zaujímavých právnych inštitútov. Súčasťou obsahu je tiež rozbor kľúčovej judikatúry z tejto oblasti. Vzhľadom k podobnosti českého a slovenského právneho prostredia v tomto obore veríme, že informácie z tohto časopisu by mohli byť prínosom aj pre odborníkov tu na Slovensku.

V prípade zájumu o predplatné budete presmerovani na partnerský e-shop v ČR, kde nájdete viac podrobností o periodiku, vrátane ukážok, a kde je možné predplatné časopisu objednať. Iba pro informáciu, fakturácia bude prebiehať v Českých korunách.

Cena ročného predplatného: 1420 Kč bez DPH / 1562 Kč s DPH

Chcem objednať predplatné

Súvisiace produkty

Žiadne súvisiace produkty

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.