Balíček: Pracovné právo III.

Posledné kusy - neváhajte s objednávkou!
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH


Vydavateľ

Typ produktu
Tlačená kniha

Balíček obsahuje tri nanajvýš aktuálne publikácie, ktoré reagujú na aktuálne problémy aplikačnej praxe.

Dielo „Zákon o podpore v čase skrátenej práce – komentár" ponúka odborný výklad k jednej z najaktuálnejších problematík zo sveta práce, a to k zákonu č. 215/2021 Z. z. o podpore v čase skrátenej práce a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. Predkladaná publikácia nie je len teoretickým výkladom jednotlivých ustanovení uvedeného zákona, ale skôr praktickým komentárom, ktorý zamestnávateľa a zástupcov zamestnancov prevedie celým administratívnym procesom – od jeho záujmu využiť tento podporný nástroj až po podanie žiadosti a získanie podpory v čase skrátenej práce.

Nanajvýš aktuálna monografia „Kurzarbeit a iné prekážky v práci na strane zamestnávateľa" ponúka nový pohľad na uvedenú problematiku nielen v súvislosti s prijatím nového zákona o podpore v čase skrátenej práce, ale aj na ostatné druhy prekážok v práci na strane zamestnávateľa vo väzbe na iné druhy neprítomnosti zamestnancov na pracovisku.

Publikácia „Vnútropodnikové predpisy. Pracovný poriadok a súvisiace predpisy zamestnávateľa" prináša nielen teoretický, ale najmä praktický pohľad na kreovanie vnútropodnikového prostredia zamestnávateľa, a to predovšetkým v súvislosti s existujúcimi súdnymi rozhodnutiami determinujúcimi oboznamovanie zamestnancov, predmet úpravy či vôbec účel prijatia konkrétnych druhov vnútropodnikových predpisov.

Publikácie sú určené predovšetkým zamestnávateľom, personalistom, zástupcom zamestnancov, ale aj širokej odbornej verejnosti, ktorá sa venuje pracovnému právu.

Publikácie možno zakúpiť aj samostatne (v pôvodnej nezľavnenej cene).

Súvisiace produkty

Žiadne súvisiace produkty

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.