Fakty a mýty o spoločnosti 5.0. Zamyslenie sa nad budúcnosťou

Predaj ukončený
  • Dostupné v sieti Panta Rhei
V predaji
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Predaj ukončený
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH

Na stiahnutie


Vydavateľ

Typ publikácie
monografia

Dátum vydania
6/2019

Väzba
mäkká

Počet strán
240

Rozmery
A5 (148x210mm)

Typ produktu
Tlačená kniha

Typ produktu
E-kniha

Typ produktu
Tlačená kniha

ISBN
978-80-571-0057-7

ISBN
978-80-571-0058-4

Rýchly technologický rozvoj, pretlak informácií rôzneho druhu, masové využívanie sociálnych sietí zásadne menia život jednotlivca, ako aj ľudskej spoločnosti. Ovplyvnia kvalitu života človeka a zmeny spoločnosti len v pozitívnom svetle alebo so sebou prinesú aj problémy, ktorým bude treba čeliť?

Publikácia „Fakty a mýty o spoločnosti 5.0“ je kritickým zamyslením sa nad súčasným stavom a možným vývojom spoločnosti v dôsledku rozvoja informačných technológií. Autori v nej podrobili analýze aktuálne problémy spoločnosti dneška s výhľadom na jej ďalší rozvoj. V jednotlivých kapitolách sprevádzajú čitateľa budúcnosťou, ktorá prináša zaujímavý pohľad na kľúčové fenomény ako umelá inteligencia, priemysel 4.0, spoločnosť 5.0. Načrtávajú však aj problémové oblasti budúcnosti, ktorým sa spoločnosť, ale ani planéta ako taká nevyhne. Práve prepojenie s pohľadom na budúcnosť zdôrazňuje podtitul monografie „Zamyslenie sa nad budúcnosťou“.

Monografia je voľným pokračovaním publikácie „Hľadanie novej reality“ a takisto vyzýva čitateľa k zmene náhľadu na realitu súčasnosti, ako aj k zmene uvažovania nad budúcnosťou.