Finančné trhy - nástroje a transakcie

Predaj ukončený
  • Dostupné v sieti Panta Rhei
V predaji
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Predaj ukončený
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH

Na stiahnutie


Vydavateľ

Edícia
Ekonómia

Typ publikácie
monografia

Dátum vydania
2/2016

Väzba
tvrdá

Počet strán
664

Typ produktu
Tlačená kniha

Typ produktu
E-kniha

Typ produktu
Tlačená kniha

ISBN
978-80-8168-330-5

ISBN
978-80-8168-331-2

Publikácia Finančné trhy – nástroje a transakcie nadväzuje na predchádzajúce vydanie, pričom bolo nevyhnutné poukázať na nové problémy v oblasti ekonomickej teórie, ako aj hospodárskej praxe, súvisiace s globálnou finančnou krízou. Okrem opisu a analýzy jednotlivých nástrojov a ich oceňovania sa autori sústredili aj na mechanizmus riešenia dlhovej krízy v rámci Európy či kvantifikácie a zaistenia kreditného a trhového rizika. Vzhľadom na problém nízkej transparentnosti a virtualizácie obchodov na finančných trhov sa snažili detailnejšie spracovať aj problematiku obchodovania na kapitálových trhoch s osobitným dôrazom na využitie derivátov. Práve oni výraznou mierou prispievajú k tomu, že najmä hodnota transakcií na finančných trhoch vo finančnom vyjadrení sa čoraz viac vzďaľuje od výstupov reálnej ekonomiky.
Autori venovali pozornosť najmä týmto oblastiam: základy investovania, peňažný trh, devízový trh – Forex, kapitálový trh a akciový trh.

Publikácia je určená nielen študentom a doktorandom ekonomických fakúle vysokých škôl, ale aj zamestnancom finančných inštitúcií a hospodárskej praxe.

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.