Konanie podnikateľa

Posledné kusy - neváhajte s objednávkou!
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH

Na stiahnutie


Vydavateľ

Typ publikácie
monografia

Dátum vydania
11/2020

Väzba
mäkká

Počet strán
120

Rozmery
A5 (148x210mm)

Typ produktu
Tlačená kniha

ISBN
978-80-7598-975-8

Publikácia Konanie podnikateľa sa venuje kľúčovému aspektu výkonu podnikateľskej činnosti, ktorým je konanie podnikateľa
v právnych vzťahoch. V kontexte stanovenej problematiky sa autori zaoberajú právom aprobovanými spôsobmi konania podnikateľa, prostredníctvom ktorých môže prejavovať svoju vôľu navonok voči tretím osobám tak, aby jeho prejav vôle spôsoboval ním zamýšľané právne účinky.

Jedinečnosť tejto publikácie spočíva najmä v prierezovom spracovaní danej problematiky naprieč právnymi odvetviami, ktoré obsahujú relevantnú právnu úpravu konania podnikateľa. Obsahom publikácie je spracovanie problematiky konania podnikateľa z hľadiska obchodného práva, občianskeho práva, pracovného práva a civilného práva procesného.

Publikácia je určená predovšetkým širokej odbornej verejnosti, podnikateľom, pre ktorých môže predstavovať spôsobilú právnu pomôcku pri výkone ich podnikateľskej činnosti, ako aj študentom právnických fakúlt.

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.