Právo a manažment v zdravotníctve


Typ produktu
Online

Objavte praktický zdroj informácií o práve, ekonomike a manažmente zdravotníckych zariadení!

Na portáli Právo a manažment v zdravotníctve nájdete aktuálne správy a hĺbkové analýzy legislatívnych zmien a kľúčových tém, ktoré vám pomôžu v profesionálnom raste a efektívnom rozhodovaní. Tento nástroj je ideálny pre lekárov, sestry, zdravotníckych pracovníkov a odborníkov z akademickej sféry. Všetko je dostupné 24/7, kedykoľvek to potrebujete!

Vyberte si jednu z našich troch verzií predplatného:

MINIMUM: Získajte tlačený časopis s odbornými článkami o zdravotníckej legislatíve a ekonomike. Užite si online prístup k archívu článkov od roku 2010, aktuálne právne predpisy a novinky, ako aj možnosť položiť 5 otázok ročne v sekcii Otázky a odpovede. Ideálne pre tých, ktorí potrebujú základné informácie.

SMART: Buďte vždy o krok vpred! Získate okamžitý prístup k najnovším článkom pred ich vydaním v tlačenej forme. S archívom článkov od roku 2010, aktuálnymi právnymi predpismi prepojenými so systémom ASPI, monitoringom legislatívnych zmien a pravidelnými aktualitami, máte k dispozícii všetko, čo potrebujete. Navyše, môžete položiť až 15 otázok ročne a budete mať prístup k databáze s viac ako 4 400 odpoveďami!

ŠTANDARD: S týmto predplatným získate tlačený časopis s odbornými článkami o legislatíve, medicínskom práve a ekonomike ambulancií. Okrem online prístupu k archívu článkov od roku 2010 a aktualizovaných právnych predpisov, vám poskytneme aj monitoring legislatívnych zmien a prehľad aktuálnych správ. Navyše máte možnosť položiť až 15 otázok ročne s prístupom k databáze viac než 4 400 vypracovaných odpovedí.

Nezmeškajte príležitosť získať cenné informácie na jednom mieste!

Objednajte si ešte dnes a posuňte svoju prax na vyššiu úroveň!

Viac o portáli: pravovzdravotnictve.sk

Objednať

Súvisiace produkty

Žiadne súvisiace produkty

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.

\