Dopredaj

Zákon o presadzovaní práv duševného vlastníctva colnými orgánmi - komentár

Dopredaj - expedujeme ihneď. U vás do 3 prac. dní
Dopredaj
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Dopredaj - expedujeme ihneď. U vás do 3 prac. dní
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH

Na stiahnutie


Vydavateľ

Typ publikácie
komentár

Dátum vydania
4/2019

Väzba
mäkká

Počet strán
256

Rozmery
A5 (148x210mm)

Typ produktu
Tlačená kniha

Typ produktu
E-kniha

Typ produktu
Tlačená kniha

ISBN
978-80-571-0021-8

ISBN
978-80-571-0022-5

Publikácia „Zákon o presadzovaní práv duševného vlastníctva colnými orgánmi – Komentár“ sa zameriava na procedurálne otázky súvisiace s opatreniami colných orgánov pri ochrane práv duševného vlastníctva pri tovare pod colným dohľadom, ako aj na domácom trhu. Cieľom tohto komentára je priblížiť čitateľovi mechanizmy vytvorené na efektívny zásah orgánov verejnej moci proti porušovaniu práv duševného vlastníctva na colnej hranici Európskej únie a na vnútornom trhu v Slovenskej republike.

Pri vysvetľovaní jednotlivých ustanovení zákona autor veľmi efektívne pracuje s relevantnou judikatúrou Ústavného súdu SR a Najvyššieho súdu SR, s rozhodnutiami niektorých krajských a okresných súdov, ako aj s judikatúrou Súdneho dvora Európskej únie. Pozornosť venuje aj výkladovým nejasnostiam, ktoré pri praktickej aplikácii zákona nastali, ako aj situáciám, ktoré sa potenciálne môžu v praxi vyskytnúť.

Komentár je určený odbornej i laickej verejnosti, predovšetkým však držiteľom práv duševného vlastníctva a ich zástupcom v konaní pred colnými orgánmi, pracovníkom finančnej správy, ako aj držiteľom tovaru a deklarantom.

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.