Agentúrne zamestnávanie

Predaj ukončený
  • Dostupné v sieti Panta Rhei
V predaji
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH

Na stiahnutie


Vydavateľ

Typ publikácie
monografia

Dátum vydania
10/2015

Väzba
viazaná

Počet strán
384

Typ produktu
Tlačená kniha

Typ produktu
E-kniha

ISBN
978-80-8168-288-9

ISBN
978-80-8168-289-6

Agentúrne zamestnávanie ako globálny fenomén trhu práce sa udomácnilo aj na Slovensku. Prax však poukazuje na mnohé problémy, s ktorými sa agentúry dočasného zamestnávania a užívatelia stretávajú. Ucelený pohľad na túto oblasť v právnom poriadku SR prináša publikácia „Agentúrne zamestnávanie“, ktorá je dielom kolektívu autorov – odborníkov na pracovné právo.

V trinástich kapitolách autori postupne rozoberajú problematiku agentúrneho zamestnávania v zmysle zákona o službách zamestnanosti a Zákonníka práce, popisujú podmienky vyplývajúce z príslušných pracovnoprávnych predpisov, identifikujú jednotlivé subjekty pri dočasnom pridelení a vzťahy medzi nimi. Zároveň sa venujú otázkam BOZP a kontrolnej činnosti v oblasti agentúrneho zamestnávania a vzťahu k systému sociálneho zabezpečenia a zdravotného poistenia. V záujme lepšieho pochopenia a orientácie čitateľa v problematike sú k jednotlivým témam uvedené praktické príklady a vzory dokumentov. Výklad k národnej právnej úprave je doplnený o medzinárodnoprávny pohľad s priamou väzbou na relevantnú európsku judikatúru.

Publikácia zohľadňuje všetky relevantné zmeny pracovnoprávnej úpravy vrátane poslednej „veľkej“ novely Zákonníka práce s účinnosťou od 1. marca 2015 a na slovenskom trhu odborných publikácií z oblasti pracovného práva nemá alternatívu. Je určená predovšetkým predstaviteľom odbornej praxe, právnikom, personalistom zaoberajúcim sa problematikou agentúrneho zamestnávania, resp. širokej verejnosti so záujmom o pracovné právo.

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.