Akcia

Balíček: Ekonómia + praktikum

Na sklade - expedujeme ihneď. U vás do 3 prac. dní
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH


Vydavateľ

Typ produktu
Tlačená kniha

Ekonómia + Ekonómia praktikum

Objavte komplexný svet ekonómie s naším balíčkom dvoch učebníc! Pripravili sme pre vás balíček dvoch zaujímavých publikácií za výhodnú cenu. V prípade, že si zakúpite e-knihy, ušetríte ešte viac.

Ekonómia

Publikácia poskytuje pohľad na fungovanie trhového mechanizmu, ako aj prehľad kľúčových mikroekonomických a makroekonomických prístupov, ktoré čitateľovi pomôžu pochopiť fungovanie trhových ekonomík na úrovni firiem a domácností, ako aj na úrovni ekonomiky ako celku. Súčasťou publikácie je aj vysvetlenie základných kategórií a poznatkov z makroekonómie otvorenej ekonomiky a integračných procesov z teoretického hľadiska a v Európe. Text vychádza zo súčasného stavu poznania a reflektuje aktuálne trendy vo vývoji ekonomickej vedy a v hospodárskej praxi.

Ekonómia praktikum

Cieľom autorov publikácie ,,Ekonómia – praktikum" je podnietiť študentov kurzov ekonómie k systematickej príprave na semináre, samostatne vypracúvať ekonomické úlohy a uvažovať nad rôznymi možnosťami riešenia ekonomických problémov. Na dosiahnutie týchto cieľov obsahuje praktikum numerické a grafické úlohy, no najmä úlohy zamerané na tvorivý prístup, teda logické úlohy a úlohy na uvažovanie o ekonomických javoch s nutnou argumentáciou a zdôvodňovaním vyslovených názorov. Veríme, že takto koncipovaný prístup zvyšuje záujem o ekonomickú vedu, a tým prispieva k rozvoju ekonomického uvažovania. Praktikum sa člení na 17 problémových okruhov. Jednotlivé zadania zahŕňajú mikroekonomické a makroekonomické témy, ktoré sa na seminároch precvičujú a o ich riešení sa následne diskutuje.

Objednajte ešte dnes a začnite svoju cestu ku skvelému porozumeniu ekonómii!

Súvisiace produkty

Žiadne súvisiace produkty

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.