Akcia

Balíček: Nákladový controlling + zbierka príkladov

Na sklade - expedujeme ihneď. U vás do 3 prac. dní
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH


Vydavateľ

Typ produktu
Tlačená kniha

Nákladový controlling – učebnica + Nákladový controlling – zbierka príkladov

Ovládnite svet nákladového controllingu s naším balíčkom!

Nákladový controlling – učebnica

Učebnica poskytne základné študijné vedomosti z oblasti riadenia nákladov, ktoré vychádzajú z požiadaviek poznať ekonomické pozadie tvorby produktov a priebehu podnikateľskej činnosti. Autori sa zameriavajú na problematiku nákladov a výnosov prostredníctvom manažérskeho nástroja, ktorý sa nazýva controlling. Takisto sa venujú problematike nákladov, ich efektívnej a hospodárnej spotrebe, plánovaniu a rozpočtovaniu nákladov, technikám pripočítavania nákladov finálnym a vnútropodnikovým výkonom.

Nákladový controlling – zbierka príkladov

Tretie aktualizované a prepracované vydanie zbierky je pomôckou pre študentov pri osvojovaní si praktických vedomostí z predmetu nákladový controlling. Je koncipovaná ako pracovný zošit, obsahuje viac ako 70 príkladov. Cieľom je pomocou príkladov a prípadových štúdií pripraviť študentov na riešenie úloh v oblasti sledovania, riadenia, plánovania a vyhodnocovania úrovne nákladov. V jednotlivých kapitolách sú k dispozícii jednoduchšie a aj zložitejšie príklady, ktoré majú pripraviť študentov na zvládnutie vyriešenia rôznych podnikových situácií. Základnými nástrojmi nákladového controllingu sú kalkulácie a rozpočty, preto práve tieto tvoria jadro jednotlivých úloh.

Súvisiace produkty

Žiadne súvisiace produkty

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.