Zákon o dani z poistenia - komentár - e-kniha

V predaji
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH

Na stiahnutie


Vydavateľ

Typ publikácie
komentár

Dátum vydania
1/2019

Počet strán
74

Typ produktu
E-kniha

ISBN
978-80-8168-987-1

Daň z poistenia predstavuje novú nepriamu daň, ktorá od 1. januára 2019 nahrádza odvod z prijatého poistného z neživotného poistenia. Na aktuálnu zmenu v právnej úprave poistenia v Slovenskej republike reaguje publikácia „Zákon o dani z poistenia – komentár“.

Účelom tohto komentára je prispieť k správnej aplikácii zákona č. 213/2018 Z. z. o dani z poistenia zrozumiteľným vysvetlením jeho jednotlivých ustanovení.

Autorský kolektív  v zložení Mgr. Mojmír Beňo, Ing. Emil Maťko a Ing. Ingrid Šalkovičová v predkladanom komentári okrem teoretického výkladu ilustrujú aplikáciu konkrétnych ustanovení aj na vhodne zvolených príkladoch z praxe, čím vkladajú do rúk čitateľa ucelený súbor informácií z predmetnej oblasti.

Publikácia je určená všetkým záujemcom o uvedenú problematiku, predovšetkým profesionálom pôsobiacim v oblasti poisťovníctva.

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.