Novinka

Daňové a účtovné aspekty zdanenia právnických osôb v Slovenskej republike

Pripravujeme
Pripravujeme
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Pripravujeme
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH

Na stiahnutie


Vydavateľ

Typ publikácie
učebnica

Dátum vydania
9/2024

Väzba
mäkká

Počet strán
244

Rozmery
B5*

Typ produktu
Tlačená kniha

Typ produktu
E-kniha

Typ produktu
Tlačená kniha

ISBN
978-80-571-0700-2

ISBN
978-80-571-0701-9

Publikácia „Daňové a účtovné aspekty zdanenia právnických osôb v Slovenskej republike” objasňuje študentom hlavné vymedzenia aspektov zdanenia a účtovania rôznych foriem podnikania v Slovenskej republike. Cieľom študijnej literatúry je oboznámiť študentov s platnou daňovou a účtovnou legislatívou so zameraním na daň z príjmov právnických osôb, priblížiť aplikáciu príslušných daňových zákonov v praxi a tiež poskytnúť pohľad na transformáciu výsledku hospodárenia na základ dane z príjmov právnických osôb.

Publikácia je rozdelená na šesť kapitol, pričom v úvode sa autori venujú objasneniu skúmanej problematiky z teoretického hľadiska a potom nasleduje praktická aplikácia na konkrétnych riešených príkladoch z praxe.

Učebnica predstavuje základný študijný materiál na prednášky a cvičenia z predmetov zameraných na dôchodkové dane a účtovné postupy v podmienkach Slovenskej republiky. Je určená študentom vysokoškolského vzdelávania ekonomického zamerania a takisto aj pracovníkom podnikovej sféry.

Súvisiace produkty

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.

\