E-shop od nápadu po úspech

Predaj ukončený
V predaji
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Predaj ukončený
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH

Na stiahnutie


Vydavateľ

Autor

Typ publikácie
praktická príručka

Dátum vydania
6/2018

Väzba
mäkká

Počet strán
304

Rozmery
B5* (170x240mm)

Typ produktu
Tlačená kniha

Typ produktu
E-kniha

Typ produktu
Tlačená kniha

ISBN
978-80-8168-862-1

ISBN
978-80-8168-863-8

Nakupovanie prostredníctvom internetu je dlhodobo na vzostupe a možno predpokladať, že počet kupujúcich, ako aj predávajúcich bude naďalej rásť. Do dnešného dňa sa však na slovenskom knižnom trhu neobjavila kniha, ktorá by sa venovala špeciálne e-shopom.  

Knižná novinka „E-shop od nápadu po úspech. Kompletný sprievodca pre návrh, vývoj, rozbeh, rast a export úspešného internetového obchodu“ vychádza takpovediac v hodine H a prináša čitateľovi kvalifikované odpovede na široké spektrum otázok súvisiacich so zakladaním, prevádzkovaním a rastom e-shopu.

Mgr. Martin Krupa, autor publikácie, odhaľuje čitateľovi princípy úspešného online obchodu a zároveň mu dáva do rúk podrobný manuál, na čo treba pri zakladaní a prevádzkovaní e-shopu myslieť. Bohatý obsah jednotlivých kapitol je doplnený množstvom príkladov z reálneho života slovenských e-shopov.  

Toto mimoriadne vydarené praktické knižné dielo by sa malo stať „povinným čítaním” pre každého podnikateľa, ktorý už e-shop prevádzkuje alebo o jeho založení uvažuje, nepodnikateľa, ktorý sa chce vydať na cestu elektronického obchodovania, ocenia ho však aj ítečkári, manažéri, študenti, ako aj čitatelia, ktorí chcú pochopiť, ako e-shopy fungujú.

Recenzie:

Kniha prezentuje viac ako 20-ročné skúsenosti autora s návrhom, výrobou, prevádzkou a rastom internetových obchodov. Je určená pre tých, ktorí chcú rozbehnúť svoj biznis v oblasti internetového obchodu, chcú vidieť pod pokrievku, ale len toľko, aby boli so svojím obchodom úspešní.
Kniha podporuje podnikanie, čo ma veľmi teší. Aj preto ju veľmi odporúčam nielen začínajúcim podnikateľom, ale aj študentom. Ítečkárom dá kniha užitočný vhľad do podnikateľských aspektov internetových obchodov a manažérom zasa do technologických záležitostí. Hoci sa môžu zdať niektoré časti možno až príliš triviálne, realita je taká, že čertovo kopýtko je práve v detailoch. A v tom je kniha skvelá.  
Autor veľmi jasne vysvetľuje jednotlivé procesy a technológie, a tak je kniha aj napriek naviazaniu na meniace sa technológie nadčasová. Veľmi cenné je množstvo príkladov z reálneho života.  
prof. Ing. Mária Bieliková, PhD.
dekanka Fakulty informatiky a informačných technológií STU

Martinova kniha je najucelenejší súbor informácií o možnostiach e-shopu na Slovensku. Je to výborný sprievodca a checklist pre budovanie úspešného e-shopu. Mnohých určite prekvapí z hľadiska odbornosti a mne sa naozaj páči, že sú jednotlivé oblasti rozobraté dosť do hĺbky. Často prichádzam do styku s ľuďmi, ktorí odo mňa dopytujú kvalitný zdroj informácií z oblasti e-commerce, takže konečne som ho našiel.
Ing. Dalibor Cicman, riaditeľ GymBeam, s. r. o.

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.