Judikatúra v pracovnoprávnych veciach

Posledné kusy - neváhajte s objednávkou!
V predaji
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Posledné kusy - neváhajte s objednávkou!
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH

Na stiahnutie


Vydavateľ

Typ publikácie
prehľad judikatúry

Dátum vydania
2/2018

Väzba
mäkká

Počet strán
160

Rozmery
A5 (148x210mm)

Typ produktu
Tlačená kniha

Typ produktu
E-kniha

Typ produktu
Tlačená kniha

ISBN
978-80-8168-824-9

ISBN
978-80-8168-825-6

Skončenie pracovného a štátnozamestnackého pomeru

Rozsudky, uznesenia a stanoviská súdov, týkajúce sa skončenia pracovného pomeru, majú nezastupiteľné miesto v právnej praxi, a to najmä z dôvodu rozmanitosti situácií, ktoré môžu medzi  zamestnávateľom a zamestnancom nastať.

Publikáciu tvoria rozhodnutia slovenských súdov (najmä Najvyššieho súdu Slovenskej republiky a krajských súdov), pričom poskytuje spracované témy ako skončenie pracovného pomeru z dôvodu nadbytočnosti zamestnanca, miera intenzity porušenia pracovnej disciplíny, okamžité skončenie pracovného pomeru, prerokovanie výpovede či uplatnenie nárokov z neplatného skončenia pracovného pomeru. Aby téma bola spracovaná čo najkomplexnejšie, publikácia je doplnená aj o judikáty týkajúce sa ukončenia štátnozamestnaneckého pomeru podľa zákona o štátnej službe.

Cieľom predkladanej publikácie je poskytnúť čitateľom - advokátom, zamestnávateľom, zamestnancom, odborovým organizáciám, ale aj študentom právnických fakúlt, vybrané judikáty z oblasti skončenia pracovného pomeru, aby slúžila ako pomôcka v aplikačnej praxi pre všetkých účastníkov, ktorí potrebujú riešiť ukončenie pracovnoprávnych vzťahov.