Novinka

Manažment a manažérske kompetencie

Pripravujeme
Pripravujeme
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Pripravujeme
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH

Na stiahnutie


Vydavateľ

Typ publikácie
učebnica

Dátum vydania
8/2024

Väzba
mäkká

Počet strán
304

Rozmery
B5*

Typ produktu
Tlačená kniha

Typ produktu
E-kniha

Typ produktu
Tlačená kniha

ISBN
978-80-571-0698-2

ISBN
978-80-571-0699-9

Učebnica „Manažment a manažérske kompetencie“ poskytuje komplexný pohľad na rozmanité aspekty manažérskej práce. Je štruktúrovaná do trinástich kapitol, ktoré pokrývajú široké spektrum tém od osobnostných charakteristík manažérov, cez komunikačné zručnosti, motiváciu zamestnancov, vedenie tímov, zvládanie pracovnej záťaže a stresu až po spoločenskú zodpovednosť manažérov, zdôrazňujúc význam kultúrnej senzitivity a etického správania v multikultúrnom prostredí. Kniha tiež analyzuje trendy štvrtej priemyselnej revolúcie a ich vplyv na manažérske praktiky, čím upozorňuje na potrebu neustáleho vzdelávania a adaptácie v meniacom sa podnikateľskom prostredí. Každá kapitola ponúka teoretické základy doplnené o praktické príklady, prípadové štúdie a otázky na zopakovanie, ktoré pomáhajú študentom lepšie pochopiť a aplikovať získané vedomosti.

Autori knihy sa zamerali na prepojenie teórie s praxou, čím poskytujú čitateľom praktické nástroje a techniky, ktoré môžu okamžite využiť vo svojich organizáciách. Svojou komplexnosťou a praktickým zameraním je táto kniha neoceniteľným zdrojom pre všetkých, ktorí sa chcú stať efektívnymi manažérmi a lídrami.

Učebnica je určená predovšetkým študentom vysokých škôl pripravujúcich sa na manažérske pozície, ale aj pre praktizujúcich manažérov, ktorí chcú získať nové poznatky a zlepšiť svoje manažérske zručnosti.

\