Vyhláška o rozsahu vykonávania rozhodnutí, opatrení a úkonov trestného konania vo vyšetrovaní alebo skrátenom vyšetrovaní - komentár

V predaji
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH

Na stiahnutie


Vydavateľ

Typ publikácie
komentár

Dátum vydania
12/2022

Počet strán
0

Rozmery
A5 (148x210mm)

Typ produktu
E-kniha

ISBN
978-80-571-0537-4

Komentár k vyhláške Ministerstva vnútra Slovenskej republiky č. 275/2022 Z. z. o rozsahu vykonávania rozhodnutí, opatrení a úkonov trestného konania vo vyšetrovaní alebo skrátenom vyšetrovaní poskytuje komplexný pohľad na problematiku vykonávania jednotlivých úkonov trestného konania nepoverenými príslušníkmi Policajného zboru. Autori pristupujú k problematike vykonávania rozhodnutí, opatrení a úkonov trestného konania s ohľadom na subjekt, ktorý jednotlivé procesné úkony vykonáva, a poskytujú komparatívny pohľad na úkony vykonávané v režime trestného konania a tzv. kriminálneho spravodajstva prostredníctvom odhaľovania a preverovania trestnej činnosti mimo rámca trestného konania. Publikácia je určená sudcom, prokurátorom, advokátom, študentom právnických fakúlt, ako aj laickej verejnosti, ktorá má úprimný záujem o problematiku trestného práva.

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.