Výročná správa

V predaji
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH

Na stiahnutie


Vydavateľ

Typ publikácie
monografia

Dátum vydania
7/2018

Väzba
mäkká

Počet strán
200

Rozmery
B5* (170x240mm)

Typ produktu
E-kniha

ISBN
978-80-7598-095-3

V súčasnosti je na úspešné podnikanie veľmi dôležitá kvalita podnikateľského prostredia. V podmienkach slovenskej ekonomiky má výročná správa významné miesto a postavenie v transpranentosti podnikateľského prostredia ako nástroj komunikácie podniku s jednotlivými zainteresovanými stranami, predovšetkým s vlastníkmi a investormi. Ide o prvú publikáciu v Slovenskej republike, ktorá prináša komplexný, ucelený a všestranný pohľad na problematiku výročnej správy.

Publikácia je založená na kritickom zhodnotení tradičných a aktuálnych prístupov k tvorbe správ a poskytuje súhrn poznatkov s odporúčaniamia pre širokú odbornú verejnosť v praxi. Autori pri jej tvorbe využili množstvo poznatkov zo svojich dlhoročných skúseností z praxe.
Publikácia je osobitne určená odborníkom z hospodárskej praxe, najmä vlastníkom podnikov a vrcholovému manažmentu podnikov, ako aj investorom a členom správnych orgánov.

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.

\