Vzory zmlúv a podaní z pracovného práva

Predaj ukončený
V predaji
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Predaj ukončený
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH

Na stiahnutie


Vydavateľ

Typ publikácie
praktická príručka

Dátum vydania
1/2018

Väzba
mäkká

Počet strán
640

Rozmery
A5 (148x210mm)

Typ produktu
Tlačená kniha

Typ produktu
E-kniha

Typ produktu
Tlačená kniha

ISBN
978-80-8168-756-3

ISBN
978-80-8168-757-0

Keď sa na slovenskom knižnom trhu objaví publikácia z oblasti pracovnoprávnych vzťahov, právom vždy vzbudí pozornosť čitateľov, ktorí sa pracovnoprávnym vzťahom profesionálne venujú. Ak sa autorom navyše podarí spracovať odbornú tému spôsobom, ktorý je zrozumiteľný aj pre laickú verejnosť, dostáva knižné dielo nespornú konkurenčnú výhodu pred publikáciami podobného zamerania.

Publikácia „Vzory zmlúv a podaní z pracovného práva“ tieto atribúty do bodky spĺňa. Kolektív autorov pri jej písaní využil svoje praktické skúsenosti z oblasti pracovného práva a z oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a s nezvyčajnou presnosťou zacielil na potreby čitateľa. Výsledkom je praktická príručka, ktorá obsahuje najčastejšie a v praxi najvyužívanejšie pracovnoprávne vzory v oblasti individuálneho alebo kolektívneho pracovného práva, ako aj v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci.

Čitateľ ocení predovšetkým prehľadnú štruktúru publikácie, v ktorej sú jednotlivé vzory zmlúv a podaní doplnené stručným teoretickým výkladom objasňujúcim príslušné základné pojmy, potrebné náležitosti a súvisiace inštitúty.

Publikácia je predurčená nájsť si svoje kľúčové miesto v knižniciach personalistov, manažérov HR, právnikov zaoberajúcich sa pracovným právom, ale aj zamestnávateľov, zamestnancov či zástupcov zamestnancov, ktorým môže poslúžiť ako užitočný návod, ako sa orientovať v jednotlivých pracovnoprávnych situáciách a ako správne postupovať pri formulovaní prejavu vôle v podobe konkrétnych zmlúv a podaní tak, aby boli v súlade s právnym poriadkom.

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.