Dopredaj

Zákon o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci - komentár

Vypredané
Dopredaj
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Vypredané
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH

Na stiahnutie


Vydavateľ

Typ publikácie
komentár

Dátum vydania
4/2017

Väzba
mäkká

Počet strán
288

Rozmery
A5 (148x210mm)

Typ produktu
Tlačená kniha

Typ produktu
E-kniha

Typ produktu
Tlačená kniha

ISBN
978-80-8168-609-2

ISBN
978-80-8168-610-8

Cieľom BOZP je vytvárať systém pravidiel a požiadaviek, ktoré chránia zamestnancov a ďalšie osoby pred negatívnymi vplyvmi v pracovnom procese a upravovať vzájomné vzťahy subjektov, ktoré ovplyvňujú úroveň starostlivosti o BOZP.
 
Druhé, aktualizované vydanie komentára ponúka odborný výklad ustanovení zákona č. 124/2006 Z. z.  k 1.1.2017 s uvedením príkladov a judikatúry, s odkazmi na súvisiace domáce predpisy a príslušnú legislatívu EÚ. Je vhodnou odbornou literatúrou pre pochopenie zámeru zákonodarcu a pre nadobudnutie, resp. doplnenie si vedomostí a znalostí, na zabezpečenie ochrany práce a života a zdravia zamestnancov, ako aj plnenie zákonných predpokladov a povinností zamestnávateľov a zodpovedných zo zákona alebo z poverenia za BOZP.

Autorka komentára pracuje na MPSVaR a je odborníčkou v odbore ochrany práce s dlhoročnou praxou v problematike BOZP vrátané bezpečnosti technických zariadení v oblasti stavebníctva a trhového dohľadu. Podieľa sa na príprave právnych predpisov v oblasti všeobecnej BOZP, inšpekcie práce, bezpečnosti technických zariadení a aproximačných nariadení vlády SR.

Titul je určený tak pre právnické profesie, orgány štátnej a verejnej správy a samosprávy ako aj pre podnikateľskú verejnosť a študentov príslušných odborov vysokých škôl.