Zákon o registri mimovládnych neziskových organizácií - komentár

V predaji
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH

Na stiahnutie


Vydavateľ

Typ publikácie
komentár

Dátum vydania
6/2022

Počet strán
106

Rozmery
A5

Typ produktu
E-kniha

ISBN
978-80-571-0490-2

Komentár k zákonu o registri mimovládnych neziskových organizácií poskytuje podrobný výklad zákona č. 346/2018 Z. z. Publikácia ponúka odbornej, ale aj laickej verejnosti prehľadnú orientáciu v zákonom ustanovených požiadavkách o údajoch pre jednotlivé mimovládne neziskové organizácie a detailne približuje zriadenie a fungovanie registra mimovládnych neziskových organizácií, do ktorého sa zapisujú nadácie, neziskové organizácie poskytujúce všeobecne prospešné služby, neinvestičné fondy, občianske združenia, odborové organizácie, organizácie zamestnávateľov a organizácie s medzinárodným prvkom.

Autorky v publikácii prezentujú názory získané počas výkonu advokátskej a pedagogickej praxe, ale aj vedeckej výskumnej činnosti. V neposlednom rade autorky vychádzajú aj zo skúseností, ktoré získali aktivitami a spoluprácou s mimovládnymi neziskovými organizáciami.

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.