Judikatúra vo veciach práv duševného vlastníctva

Na sklade - expedujeme ihneď. U vás do 3 prac. dní
Vypredané
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Vypredané
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH

Na stiahnutie


Vydavateľ

Typ publikácie
prehľad judikatúry

Dátum vydania
2/2024

Väzba
mäkká

Počet strán
164

Rozmery
A5

Typ produktu
Tlačená kniha

Typ produktu
E-kniha

Typ produktu
Tlačená kniha

ISBN
978-80-571-0660-9

ISBN
978-80-571-0661-6

Prvá a jedinečná publikácia, ktorá sa venuje judikatúre najvyšších súdnych autorít Slovenskej republiky z oblasti práv duševného vlastníctva.

Právo duševného vlastníctva je dynamicky sa rozvíjajúcim právnym odvetvím, ktorého potreba aplikácie vzrastá ruke v ruke spoločne s fenoménom umelej inteligencie a informačných technológií. Komplexné zhrnutie judikatúry na túto tému dosiaľ na Slovensku chýbalo.

Táto kniha obsahuje 127 publikovaných a nepublikovaných rozhodnutí Najvyššieho súdu Slovenskej republiky a Ústavného súdu Slovenskej republiky, vydaných od roku 1999 do roku 2023 z oblasti priemyselných práv na výsledky tvorivej duševnej činnosti (patentové právo, právo úžitkových vzorov, dizajnové právo a právo nových odrôd rastlín), priemyselných práv na označenie (právo ochranných známok a právo obchodných mien), práv obdobných priemyselným právam (zlepšovateľské právo, právo know-how, právo doménových mien a právna ochrana názvu a dobrej povesti právnickej osoby) a práv súvisiacich s priemyselnými právami (právo obchodného tajomstva a právo nekalej súťaže).

Autor z niektorých rozhodnutí vybral právne najzaujímavejšie state z ich odôvodnení, ktoré majú zovšeobecňujúcu povahu a ktoré nie sú v tradičnej právnickej literatúre bežne dostupné. Publikácia je systematicky členená a využiteľná pre široké spektrum čitateľov.

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.