Dopredaj

Poistné právo pre ekonómov

Dopredaj - expedujeme ihneď. U vás do 3 prac. dní
Dopredaj
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Dopredaj - expedujeme ihneď. U vás do 3 prac. dní
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH

Na stiahnutie


Vydavateľ

Typ publikácie
učebnica

Dátum vydania
5/2020

Väzba
mäkká

Počet strán
224

Rozmery
A5 (148x210mm)

Typ produktu
Tlačená kniha

Typ produktu
E-kniha

Typ produktu
Tlačená kniha

ISBN
978-80-571-0180-2

ISBN
978-80-571-0181-9

Vysokoškolská učebnica „Poistné právo pre ekonómov" zapĺňa doterajšiu medzeru v študijnej literatúre a prináša prehľad slovenskej právnej úpravy tak, aby sa študenti, ako aj odborná verejnosť vedeli orientovať v tak zložitej oblasti, akou je poistné právo.

Učebnica predkladá výklad kľúčových pojmov a zameriava sa na slovenskú právnu úpravu v kontexte jej historického vývoja, princípov poisťovníctva, ako aj právnej regulácie EÚ, ktorá má v posledných rokoch významný dopad na poistné právo SR.

Učebnica je systematicky rozdelená do 6 kapitol a predstavuje štylisticky jednoliaty text bez vnútorných rozporov. Text je zrozumiteľný, prehľadný a umožňuje jasnú orientáciu v danej oblasti.

Originalita diela spočíva vo vytvorení komplexného obrazu o platnej právnej úprave v oblasti poistného práva a snahe autorov vytvoriť systematický a komplexný prehľad tejto právnej úpravy.

Vysokoškolská učebnica „Poistné právo pre ekonómov" svojím prehľadným spracovaním a zrozumiteľným výkladom môže poslúžiť aj ako učebná pomôcka pre poslucháčov ekonomických a právnických fakúlt a je určená pre ekonómov, právnikov, širokú odbornú verejnosť a každého, kto sa s problematikou poistného práva stretáva v praxi.

 

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.