Novinka

Riadenie ľudí v digitálnom svete / Management of People in the Digital World

Pripravujeme
Pripravujeme
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Pripravujeme
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH

Na stiahnutie


Vydavateľ

Typ publikácie
učebnica

Dátum vydania
9/2024

Väzba
mäkká

Počet strán
548

Rozmery
B5*

Typ produktu
Tlačená kniha

Typ produktu
E-kniha

Typ produktu
Tlačená kniha

ISBN
978-80-286-0021-1

ISBN
978-80-286-0022-8

Bilingválna učebnica „Riadenie ľudí v digitálnom svete“ je odborná publikácia vytvorená tímom trinástich autorov z deviatich univerzít. Učebnica podrobne analyzuje súčasné praktiky a budúce trendy v oblasti riadenia ľudských zdrojov v kontexte digitalizácie a štvrtej priemyselnej revolúcie, pričom zdôrazňuje význam ľudského kapitálu ako kľúčového faktora konkurencieschopnosti. Publikácia ponúka teoretické základy, ktoré sú na online platforme podporené výsledkami z prieskumov, obohatené praktickými príkladmi z praxe spolu s ich riešeniami, ale taktiež obsahuje aj nové úlohy a zadania, ktoré čitateľom umožnia lepšie pochopiť a aplikovať získané poznatky v organizáciách. Dvojjazyčná forma publikácie umožňuje čitateľom nielen zdokonaliť svoje odborné vedomosti, ale aj zlepšiť svoju odbornú anglickú slovnú zásobu v oblasti riadenia ľudských zdrojov, čo je obzvlášť prínosné pre študentov, ktorí sa pripravujú na kariéru v medzinárodných spoločnostiach.

Autori učebnice si kladú za cieľ vytvoriť moderný a atraktívny vzdelávací nástroj, ktorý reflektuje aktuálne výzvy a možnosti digitalizácie v riadení ľudí. Kniha je zároveň podporená inovatívnymi online modulmi, ktoré umožňujú verifikovať získané poznatky študentov prostredníctvom QR kódov umiestnených za jednotlivými kapitolami, čím sa stáva nielen cenným zdrojom informácií pre študentov a odbornú verejnosť, ale aj praktickou príručkou pre manažérov a lídrov, ktorí chcú byť pripravení na výzvy digitálnej doby a efektívne riadiť svoj tím v dynamicky sa meniacom prostredí.

Publikácia je určená pre vysokoškolských študentov, ale rovnako aj pre profesionálov z praxe, ktorí sa zaujímajú o aktuálne trendy a inovatívne prístupy v riadení ľudí.

 

Bilingual textbook “Management of People in the Digital World” is a professional publication created by a team of thirteen authors from nine universities. The textbook analyses in detail current practices and future trends in human resource management in the context of digitalization and the fourth industrial revolution, highlighting the importance of human capital as key factor of competitiveness. The publication offers a theoretical foundation, which are supported by research results on an online platform, enriched by practical examples from the field, together with their solutions, but also includes new tasks and assignments to enable readers to better understand and apply the knowledge they have gained in their organisations. The bilingual format of the publication allows readers not only to improve their professional knowledge but also to improve their professional English language in the field of human resource management, which is particularly beneficial for students preparing for a career in international companies.

The aim of the authors of the textbook is to create a modern and attractive educational tool that reflects current challenges and opportunities of digitalisation in people management. The book is also supported by innovative online modules that allow to verify the acquired knowledge learners through QR codes placed after each chapter, thus making it not only a valuable source of information for students and professionals, but also a practical guide for managers and leaders who want to be prepared for the challenges of the digital age and effectively manage their teams in a dynamically changing environment.

The publication is designed for university students, but also for professionals in practice who are interested in current trends and innovative approaches in people management.

llenges of the digital age and effectively manage their teams in a dynamically changing environment.

The publication is designed for university students, but also for professionals in practice who are interested in current trends and innovative approaches in people management.

 

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.

\